LG mosógép szerviz

lg-mosogep-szerviz

LG mosógép szerviz

LG mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek

garanciaidőn túli szakszervize Budapest és környékén

Hibabejelentés

20/945-4347-es számon:

Budapest, Dunakeszi, Fót, Göd, Szada, Mogyoród, Szentendre, Vác, Budakalász, Kistarcsa, Nagytarcsa, Leányfalu, Pomáz, Pécel, Isaszeg, Veresegyház, Erdőkertes, Őrbottyán, Sződliget, Üröm, Kerepes, Csömör, Sződ területéről 

LG mosógép szerviz árak Budapest

  • Kiszállási díj Budapest területén: Ingyenes
  • Segítségnyújtás telefonon: Ingyenes
  • Javításhoz szükséges alkatrész beszerzése: Ingyenes
  • Hiba megállapítás díja: 7000Ft
  • A hiba megállapítását követően Ön nem kéri a mosógép javítását: 7000Ft
  • Vagy nem javítható a mosógép: 7000Ft
  • Vagy a szerelő ottlétekor nem jelentkezik a hiba: 7000Ft

LG mosógép szerviz garanciával

Szakszervizként biztosítani tudjuk Önnek, hogy készülékébe eredeti gyári alkatrészek kerülnek beépítésre a javítás során. Az elvégzett munkára és a beépítésre kerülő alkatrészekre 6 hónap garanciát vállalunk.

Szakembereink nem csak alkatrészek cseréjére szakosodtak, hanem a gazdaságossági szempontokat mindenkor szem előtt tartva igyekeznek a meghibásodott alkatrészeket megjavítani.
Kollégáink többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a háztartási gépek javítása terén, naprakész tudásukat folyamatos képzésekkel biztosítjuk. Ügyfeleink elégedettségét mi sem bizonyítja jobban, hogy ügyfélkörünk az ajánlásoknak köszönhetően folyamatosan bővült az elmúlt évek során.

LG mosógép szerviz kiszállási területek Budapest és környékén

Az LG által vallott legfontosabb cél a kezdetektől a mai napig az élet jobbá és boldogabbá tétele minden szinten. Ez a szellemiség a meghatározó értéke az LG által alkalmazott ún. Jeong-Do válalatvezetési modellnek is. Lényege a magas erkölcsi normák, az üzleti élet minden döntésében megnyilvánuló tisztességes magatartás és az átláthatóság.

Az LG szerint a legújabb technológiák birtoklásán túl ugyanolyan fontossággal bírnak a kapcsolódó élmények is, melyekkel ezek a technológiák megajándékozzák felhasználóikat.

A folyamatos innovációknak, a modern formatervezésnek, az egyszerűen, logikusan használható prémium minőségű termékeknek, az energiatakarékos megoldásoknak köszönhetően az LG termékei segítenek megszépíteni az élet szinte minden pillanatát, jobbá, könnyebbé téve a hétköznapi tevékenységeket és a szórakozás, feltöltődés értékes idejét egyaránt.

A szórakoztatóelektronika, a háztartási elektronikai cikkek, az IT termékek, a mobiltelefonok, a klímák minden egyes terméke képviseli a legfontosabb célt: egy boldogabb, jobb világ megteremtését.

Az LG márkáról itt tudhat meg többet!

 

LG mosógép, szárítógép, mosó-szárítógép típusok, melyek garanciaidőn túli javítását vállaljuk:

LG mosógép típusok:

 

LG mosógép hibakódok listája

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.